Basis Vogelcursus

Basis Vogelcursus
Photo by Diane Helentjaris / Unsplash

Het Biodiversiteitsteam Goirle geeft komend voorjaar een Vogelcursus. Bent u geïnteresseerd in vogels en zou u graag willen weten wat dat nu voor vogel is die er elke ochtend op uw dak zit te zingen of die u daar in het veld ziet? Dan is deze vogelcursus iets voor u.

De cursus richt zich op beginnende vogelaars, mensen die geïnteresseerd zijn in vogels, graag naar vogels kijken en er graag meer van willen weten, maar ook voor mensen die al wat langer naar vogels kijken heeft deze cursus genoeg te bieden.

De cursus bestaat uit 5 theorielessen op maandagavond en 5 excursies op zaterdagochtend. De groepsgrootte is maximaal 20 deelnemers. Docent van deze cursus is Victor Retel Helmrich, vogeldeskundige. We starten op 13 februari 2023.

Locatie, data en tijden

De cursus wordt gegeven bij het Molenpark, Nieuwe Rielseweg 39 te Goirle.
De theorielessen zijn van 19.30 – 22.00 uur op 13/2  - 27/2  -  13/3 -  3/4  -  17/4
De excursies zijn van 9.00 – 12.00 uur op 18/2  - 4/3  -  18/3 -  8/4  -  22/4

Kosten en aanmelden

De kosten bedragen € 75,-. Studenten, jongeren en mensen met een kleine beurs kunnen deelnemen voor een gereduceerd tarief van € 40,-.

DE CURSUS IS INMIDDELS VOLGEBOEKT. Wilt u op de reservelijst komen te staan voor deze cursus, of heeft u belangstelling voor een eventuele volgende cursus? Stuur dan een bericht naar biodiversiteitgoirle@gmail.com.

Mocht u nog een vraag hebben over de cursus, dan kunt u een bericht sturen naar victor@retelhelmrich.nl.

Graag tot ziens op maandag 13 februari!