Steun Biodiversiteit Goirle-Riel

Goirle en Riel hebben gelukkig in en om de dorpen nog een rijke biodiversiteit, met prachtige natuurgebieden en landgoederen. Deze omgeving is goed voor ons, want het geeft ruimte om te ontspannen en geïnspireerd te raken. Echter zien we dat deze biodiversiteit fors onder druk staat en dat bepaalde soorten in aantallen sterk achteruit gaan. We zien ook invasieve exoten toenemen, met alle gevolgen die daarbij horen. Wij zetten ons in om de biodiversiteit in deze gebieden te behouden, waar mogelijk te herstellen en te beschermen voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. Dit kan niet zonder steun. Je kunt ons op diverse manieren steunen bijvoorbeeld door je als vrijwilliger aan te sluiten bij onze activiteiten en/of als donateur het B-team financieel te ondersteunen.

Word donateur

Onze stichting bestaat dankzij donaties van mensen zoals jij. Je kunt aan ons doneren via iDeal, credit card of bankoverschrijving. Alvast bedankt voor je donatie!
Goed om te weten: wij zijn erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat je jouw financiële bijdrage bij de Belastingdienst kunt opgeven als aftrekbare kosten.

Maandelijkse donaties

Overweeg om maandelijks te doneren. Via automatische incasso wordt het gekozen bedrag elke maand van je rekening afgeschreven. Dankzij deze stabielere stroom van inkomsten zijn we beter in staat onze financiën te plannen. Als je dus twijfelt, kies dan liever een lager terugkerend bedrag dan eenmalig een hoger bedrag. Je kunt je donaties altijd weer stoppen door een bericht te sturen naar biodiversiteitgoirle@gmail.com.

Eenmalige donaties

Je kunt natuurlijk ook eenmalig doneren. Hartelijk bedankt!

Via bankoverschrijving doneren

Doneer je liever via een bankoverschrijving? Dan kun je dit doen op bankrekeningnummer NL91 TRIO 0254 7289 36 ten name van Stichting Biodiversiteit Goirle-Riel onder vermelding van 'Donatie'.

Word vrijwilliger

Steek je graag de handen uit de mouwen? Je bent van harte welkom om als vrijwilliger mee te helpen bij onze projecten!