Theatervoorstelling Koos & Moos

Theatervoorstelling Koos & Moos

Op zaterdag 6 april is er in het Jan van Besouw een heel vrolijke theatervoorstelling voor kinderen en (groot)ouders. Deze voorstelling is gemaakt door Coalafied, een organisatie die klimaat- en milieuthema’s, naast thuis en op school, ook in het theater aan de orde wil brengen.


In de theatervoorstelling Koos & Moos gaan de twee kamperen in het bos. Moos, die liever op Instagram en TikTok zit, valt van de ene verbazing in de andere.
Als de twee vrienden een jonge boomspruit vinden die lijkt te groeien als ze er goed voor zorgen en het aandacht geven, hebben ze een missie: de kleine spruit laten groeien tot een mooie grote boom! Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend?

Duurzaamheid, milieuvervuiling en de wens voor een groenere aarde zijn behoorlijke uitdagingen, zeker voor de allerkleinsten. Door spannende verhalen te vertellen en liedjes te zingen waarbij iedereen mag meedoen, leren Koos & Moos kinderen op een speelse en positieve manier lief te zijn voor onze aarde.